Hartelijk welkom!

Aanmelding Vrouwen tempelgroep Facilitator Training

Wij verheugen ons erop je te verwelkomen bij de Awakening Women Vrouwentempelgroep Facilitator Training in november dit jaar.

Wij verzoeken je vriendelijk onderstaande vragen te beantwoorden. Er zitten ook wat vragen bij die ons een beeld geven over je ervaring en achtergrond in dit type werk. Je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Zodra wij je aanmelding beoordeeld hebben, sturen wij je de deelnamebevestiging.

Deze training is intensief en wij duiken diep in het onderzoek wat vrouwentempels zijn en hoe wij de scheppingskracht van vrouwen kunnen stimuleren. Daarom is het belangrijk dat je bij alle sessies aanwezig bent. Er is altijd een rusthoek ingericht, mocht je echt moe zijn, zodat je er in ieder geval energetisch bij kunt zijn.

Om er zeker van te zijn dat deze training bij je past, is het belangrijk dat je ervaring hebt met het vrouwenwerk. Bij voorkeur ook met het werk van Awakening Women. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld een online sadhana volgen. Die vind je op de website van Awakening Women USA.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Birgit, birgit@vrouwentempelgroep.nl

 • Heb je een psychische aandoening, neem je medicijnen die van invloed zijn op je gemoedstoestand, zit je momenteel in een emotioneel moeilijke fase of ben je op enige manier op dit moment in een situatie die je aanwezigheid tijdens de training nadelig kan beïnvloeden? Deze training kan op sommige momenten intens zijn, waardoor het niet geschikt is voor vrouwen die zich onvoldoende stabiel voelen.


 • Informatie & algemene voorwaarden

  Vrouwentempelgroep Facilitator training 14 - 18 november 2022 met Yashodhara van Vilsteren & Tempelteam
  Locatie: Meeuwenveen in Havelte
  Organisatie: Birgit Douma, birgit@vrouwentempelgroep.nl

  Na ontvangst van je aanmelding, beoordelen wij je verzoek. Zodra je de toezegging ontvangen hebt, verzoeken wij je vriendelijk zowel het trainingsbedrag als de verblijfkosten over te maken volgens de informatie op de webpagina https://vrouwentempelgroep.nl/vrouwentempel-facilitator-training-nederland-14-18-november-2022/.
  Pas als beide bedragen ontvangen zijn, is je deelname definitief. Indien je gebruik maakt van de vroegboekkorting, dan moeten beide bedragen voor 1 oktober 2022 ontvangen zijn. Vanaf 1 oktober geldt de reguliere prijs.

  Annulering van het evenement
  Er kan geen aanspraak op schadevergoeding worden gemaakt als de training wordt geannuleerd of verschoven wegens coronamaatregelen, ziekte van de teacher, overmacht of andere onvoorziene gebeurtenissen. In dat geval zullen we als eerste mogelijkheid kijken of we de training kunnen verschuiven en aan iedereen vragen of zij deze datum ook kunnen. Wij zullen alles in het werk stellen om de best mogelijke oplossing aan te bieden. Indien nodig worden de betalingen terugbetaald. Er bestaat geen recht op het houden van het seminar. Er is geen recht op vergoeding van reis- en verblijfkosten of verlies van werk/inkomsten en/of de daaruit voortvloeiende kosten.

  Annuleringsvoorwaarden
  Bij annulering voor 1 oktober rekenen wij € 100,- administratiekosten.
  Bij annulering van 1 oktober tot 15 oktober wordt 25% van de totaalprijs in rekening gebracht.
  Bij annulering van 15 oktober tot 1 november wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht.
  Bij annulering vanaf 1 november wordt 100% van de totaalprijs in rekening gebracht.
  Bij voortijdige beëindiging van het tempelweekend is er geen teruggave.
  Bij annulering kun je ook zelf vervanging zoeken voor je plaats en kan de reservering op diegene overgaan. Jullie regelen dan met elkaar de financiële afhandeling en informeren ons over de nieuwe deelneemster. Van haar ontvangen wij ook graag vooraf antwoord op alle vragen van het aanmeldformulier, zodat wij kunnen beoordelen of de training passend is. Bij jou worden dan wel de administratiekosten van € 100,- in rekening gebracht.

  Foto's
  We vragen alle deelneemsters geen foto's te maken in de groepsruimte, om een beschermde en emotioneel veilige ruimte te creëren. Tijdens de training worden af en toe foto's gemaakt door het team. We zullen enkele foto's met jullie delen. Deze foto's worden alleen voor promotie gebruikt, we nemen alleen foto's waar iedereen mooi op staat en we nemen vaak foto's waar geen gezichten op staan. Indien je niet wilt dat foto's van jou gepubliceerd worden, laat dit dan aan ons weten, hier bij opmerkingen of aan het team bij aankomst.

  Mailings
  Wij voegen je toe aan onze Nederlandse mailinglijst, zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Je kunt je elk moment afmelden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.