Vrouwentempel

Aanbod, Facilitator training & Wereldwijd netwerk

Over de teacher in Nederland: Yashodhara van Vilsteren

Yashodhara is van oorsprong Nederlandse en meer dan 20 jaar geleden door de liefde in Duitsland bij Munchen terecht gekomen. In 2005 leerde ze daar het transformerende werk van Chameli Ardagh en haar Awakening Women Institute (AWI) kennen en waarderen. In Chameli vond ze een vrouw die de vrouwelijke spiritualiteit onderzoekt, beleeft en deelt.

Yashodhara was zo enthousiast over deze vorm van samenkomen en het beoefenen van respectvolle aanraking, dat ze kort daarna zelf tempelavonden voor vrouwen begon te organiseren en te leiden. Ze is één van de eerste Vrouwentempelleidsters volgens AWI in Europa.

Sindsdien heeft Yashodhara bij Chameli gestudeerd, geoefend en geassisteerd in de programma’s van AWI. Zij was teamleider bij alle Tempelgroeptrainingen in Duitsland die door Chameli gegeven werden.

Yashodhara leidt ook tempeldagen, weekenden en tempels voor paren. Al haar rijke ervaringen als verpleegkundige, met meditatie, met groepen en door het leven in communes in Nederland en in Puna (India) stromen door haar werk.

Sinds 2016 is ze een Awakening Women Teacher en bevoegd om de AWI Vrouwentempeltraining, het AWI 9-maanden programma en de Masterclass voor Tempelmama’s te leiden.

En nu is ze uitgenodigd om in Nederland Vrouwentempelweekenden en de Vrouwentempeltraining te geven.

Andere internationale Tempel Training Teachers

SimoneRita Egger

Spain, Greece, Sweden, Germany (German Language)

SimoneRita@AwakeningWomen.com

Dominique Youkhehpaz

United States, India

Dominique@AwakeningWomen.com

Tanya Morris

Australia

tanyamquod@gmail.com

Meer over de Vrouwentempel Training

Nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.