Vrouwentempel

Aanbod, Facilitator training & Wereldwijd netwerk

Over de Tempeltraining

In de Awakening Women Tempelgroep Facilitator Training leer je hoe je een doorgaande Vrouwentempelgroep kunt faciliteren. Je krijgt theoretisch en praktisch inzicht in de dynamieken in vrouwengroepen en je krijgt de gelegenheid om jouw vrouwelijk leiderschap te oefenen.

In deze training ervaar je op diep niveau de unieke werkwijze van Awakening Women en ervaar je de positieve impact van een Vrouwentempelgroep.

Vrouwentempel Facilitator Training
Vrouwentempel Facilitator Training

Het leerproces is een uitgebalanceerde mix van theorie en transformerende ervaringen. De meeste oefeningen zijn dynamisch en interactief (zoals dans, tweegesprekken, respectvolle aanraking), maar wij zullen ook tijd in stilte doorbrengen en er is ruimte voor innerlijke reflectie.

Aan het eind van de training heb je een plan gemaakt voor het starten van je eigen Vrouwentempelgroep, of als je al onderdeel bent van een groep, dan heb je nieuwe inspiratie voor je gezamenlijke beoefening. Je kunt zelfs als groep komen, want de training geeft jullie een gezamelijke bedding voor wat je daarna samen kunt creëren.

Om zeker te weten of de training bij je past, is het verstandig om vooraf een Awakening Women beoefening te doen, bijvoorbeeld een retraite of een online sadhana.

Vrouwentempel Facilitator Training
Vrouwentempel Facilitator Training
Vrouwentempel Facilitator Training
Vrouwentempel Facilitator Training
Vrouwentempel Facilitator Training

Onderwerpen in de training

 • Hoe bepaal en communiceer je de juiste intentie voor de groep.

 • Hoe creëer je een veilig en diepgaand framework voor de groep.

 • Het verschil tussen een Tempelgroep en een normale ‘support groep’.

 • Hoe ga je mee op de flow van de groep en hou je tegelijkertijd focus en diepgang.

 • De ‘zijn/doe’ dynamiek van vrouwelijk leiderschap.

 • Valkuilen van vrouwengroepen.

 • Achtergrondinformatie over en ervaringen met Vrouwentempelgroepen

 • en veel meer…

Deze training is voor vrouwen die

 • zich geroepen voelen het vrouwelijke vorm te geven en dit onderzoek willen delen in een groep van bewuste vrouwen

 • verlangen naar een heilige plek waar volledige expressie en toewijding aan waarheid mogelijk is

 • klaar zijn om een vrouwengroep te leiden en de principes van de Vrouwentempel en vrouwelijke spiritualiteit willen leren.

Vrouwentempel Facilitator Training

Sisterhood Manifesto

In alle evenementen van Awakening Women staat het Sisterhood Manifesto centraal, zodat wij een veilige en liefdevolle omgeving kunnen waarborgen.

Ons Sisterhood Manifesto vormt de basis voor ons samenzijn in de vrouwencirkel en hoe wij ons in de wereld bewegen. Wij vragen alle vrouwen in onze wereldwijde gemeenschap deze afspraken te lezen en in praktijk te brengen.

Vanuit deze basis van bewust zusterschap kunnen we een vrouwencultuur creëren die in overeenstemming is met wat ons hart ons ingeeft. Het zusterschap onder vrouwen is helaas verzwakt door de collectieve schaduwgewoonten van het vrouwelijke. Wantrouwen, vergelijken, oordelen, roddelen en elkaar naar beneden halen omwille van de conformiteit komt vaak voor, tenzij wij bewust een nieuwe manier van samenzijn creëren.

Onze relatie met andere vrouwen is een directe weerspiegeling van onze relatie met onze eigen vrouwelijke essentie en het vrouwelijke in het hele leven. Als wij de relatie met de uiterlijke vrouw helen, bijvoorbeeld door het Manifesto in praktijk te brengen, doen wij een grote stap in het helen van de relatie met onze innerlijke vrouw en de vrouwelijke principes.

Vrouwentempelgroep Training Manifesto

Meer over de Vrouwentempel Training

Yashodhara van Vilsteren

Ontmoet de teacher

Nieuwsbrief

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.